Успешан наступ ученика Правно-пословне школе Ниш на такмичењу Универзитета Сингидунум

Успешан наступ ученика Правно-пословне школе Ниш на такмичењу Универзитета Сингидунум

Универзитет Сингидунум организовао је „case study“ такмичење за ученике средњих школа из дигиталног маркетинга и културног туризма. У конкуренцији укупно 42 екипе наши ученици освојили су једно прво и три друга места. На такмичењу са темом „дигитални маркетинг“ екипа „Sunce by solar“ у саставу Ана Поповић III/3, Петра Цветков III/3 и Неда Станојевић III/1, под менторством професора Јелене Петковић поделила је прву награду са екипама из Гимназије „Бора Станковић“ и Економске школе из Пирота. Друга места освојила су екипе у саставу Наташа Филиповић, Милица Младеновић, Теодора Антић и Миа Несторовић, Катарина Перошевић и Петра Митић, обе под менторством професора Александра Мишковића.

На такмичењу са темом „културни туризам“ екипа у саставу Доротеа Павловић, Наша Голубовић и Василиса Стојановић, ментор Александар Мишковић, заузела је друго место.

Награда за првопласиране екипе је путовање у Будимпешту, док је награда за друго место пут у Дубровник, Требиње и Мостар.

2 thoughts on “Успешан наступ ученика Правно-пословне школе Ниш на такмичењу Универзитета Сингидунум”

  1. Професорка Даца април 5, 2024 at 9:25 am

    Нека вам је са срећом ! Заслужили сте , својим радом уз помоћ ментора, наградна путовања ! Уживајте децо и наставите да се стручно усавршавате !

Add a Comment

Your email address will not be published.