Ученик генерације 2020/2021.

Ученик генерације Правно – пословне школе Ниш за школску 2020/2021. годину :
 
Марија Игњатовић I4,
 
образовни профил правни техничар и 
разредни старешина Слободанка Стаменковић, професор правне групе предмета.
Марија је школи допринела разноразним освојеним местима на такмичењима из математике. На Републичком такмичењу из математике је 3 године заредом освајала друго место. Поред тога је допринела да наша школа освоји једном прво место и једном треће место на екипном такмичењу уз подршку професора математике Саше Манића.

Спортиста генерације Правно-пословне школе Ниш за школску 2020/2021. годину:

Катарина Стојадиновић IV6

Катарина је свој допринос школи дала учествовањем на такмичењима из области атлетике. На међуокружном првенству у атлетици (дисциплина скок увис) је два пута освојила прво место, на Градском такмичењу за омладинке (дисциплина скок увис) је такође два пута освојила прво место и на градском такмичењу у кошарци је освојила прво место у категорији омладинке. Поред тога, Катарина се пласирала и на Републичко такмичење у атлетици.

Најуметник генерације Правно-пословне школе Ниш за школску 2020/2021. годину:

Анита Николић

Анита је нашој школи допринела разним активностима. Оснивач је “Библиотекарске секције” и “Креативне секције” са професором Звонком Николићем. На секцији су израђивали новогодишње украсе чијом је продајом прикупљен новац за лечење Невене Агушевић. Поред тога, Анита је волонтер Црвеног крста и члан Ученичког парламента већ 3 године.

Add a Comment

Your email address will not be published.